HTML

Hanem?

Milyen Magyarországot szeretnél? Ragaszd föl, fotózd le! - HANEM.HU Gondold el, csináld meg, ismerd fel ha szembejön veled! A fotót küldheted ide is: nemnemhanem@gmail.com

hanem matrica

linkek

Utolsó kommentek

  • yesser: Szerintem oda megyek. Megyünk. Ha el nem rontják... (2008.09.25. 16:59) Tarka Magyarországot!
  • nemnemhanem: mivel mi, akik elindítottuk, egyetemisták vagyunk, ezért természetesen van saját szakterületünk. D... (2008.09.11. 22:12) Tegyél hozzá! Gyárts matricát!
  • Á.: Kedves "szart alkotni nem nehéz"! Honnan tudod, hogy az illető alkotók nem választottak egy "szűk... (2008.09.11. 16:09) Tegyél hozzá! Gyárts matricát!
  • OftF: Hát ami tetszik, arra nem szívesen ragasztanék inkább semmit. Emberekre talán, onnan lejön. :-) (2008.09.10. 14:50) Hanem?
  • senki: Köszönjük, Emese... amúgy meg nem ég sem a házam, és egyenlőre a jövőm se füstöl, sőt, bár megjegy... (2008.09.10. 09:24) Tegyél hozzá! Gyárts matricát!
  • Utolsó 20

Hanem?

2008.08.29. 15:42 nemnemhanem

Ragaszd fel a "Hanem" matricát valahova (olyan helyre, amit szeretsz, vagy amire büszke vagy), fotózd le, és töltsd fel a hanem.hu-ra!

Ha szeretnéd kinyomtatni magadnak, akkor kattints a képre és töltsd le! Egyébként néhány kávézóban is megtalálható a szórólapok között, de az a biztos, ha elkészíted magadnak! :)

 Biztos te is sokszor érzed úgy, hogy nem ilyen országban szeretnél élni.

Hanem?

Milyen lenne az a város, falu, ahol igazán jól éreznéd magad? Milyen lenne az a társadalom, ahol szívesen csinálnál sok-sok gyermeket? :) Milyen lenne az a bolygó, amit büszkén hagynál az unokáidra?

 

Gondold el, csináld meg, kérd számon! Vagy legalább ismerd fel, ha szembejön veled - és mutasd meg nekünk is! Hogy a részletekből összeálljon egy kép: egy szerethető, boldogabb ország képe.

 Mert a világ nemcsak olyan lehet, amilyennek most ismerjük...

Hanem?

Regisztrálj; töltsd le és nyomtasd ki a matricát, aztán ragaszd fel arra, ami tetszik a városban, amire büszke vagy, amit szeretsz – és oszd meg a többiekkel is! Légy kreatív! Ragaszd fel oda, ahova másnak nem jutna eszébe, de mégis: amikor meglátja, rögtön a fejéhez kap!

Ha nincs nálad matrica, az se baj. Egyszerűen fotózd le, töltsd fel és mutasd meg:

Te milyen Magyarországot szeretnél?

Nézegesd és pontozd a többiek fotóit a hanem.hu-n!

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://nemnemhanem.blog.hu/api/trackback/id/tr63635980

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

timike 2008.08.29. 15:55:15

Melyik kávézóban találhatok matricát?

nemnemhanem · http://nemnemhanem.blog.hu 2008.08.29. 16:07:00

Például a Castro bisztróban tuti, hogy volt még néhány napja, de azóta lehet, hogy már elvitték.

OftF 2008.09.10. 14:50:54

Hát ami tetszik, arra nem szívesen ragasztanék inkább semmit. Emberekre talán, onnan lejön. :-)
süti beállítások módosítása