HTML

Hanem?

Milyen Magyarországot szeretnél? Ragaszd föl, fotózd le! - HANEM.HU Gondold el, csináld meg, ismerd fel ha szembejön veled! A fotót küldheted ide is: nemnemhanem@gmail.com

hanem matrica

linkek

Utolsó kommentek

  • yesser: Szerintem oda megyek. Megyünk. Ha el nem rontják... (2008.09.25. 16:59) Tarka Magyarországot!
  • nemnemhanem: mivel mi, akik elindítottuk, egyetemisták vagyunk, ezért természetesen van saját szakterületünk. D... (2008.09.11. 22:12) Tegyél hozzá! Gyárts matricát!
  • Á.: Kedves "szart alkotni nem nehéz"! Honnan tudod, hogy az illető alkotók nem választottak egy "szűk... (2008.09.11. 16:09) Tegyél hozzá! Gyárts matricát!
  • OftF: Hát ami tetszik, arra nem szívesen ragasztanék inkább semmit. Emberekre talán, onnan lejön. :-) (2008.09.10. 14:50) Hanem?
  • senki: Köszönjük, Emese... amúgy meg nem ég sem a házam, és egyenlőre a jövőm se füstöl, sőt, bár megjegy... (2008.09.10. 09:24) Tegyél hozzá! Gyárts matricát!
  • Utolsó 20

Kutyatoalett és bicikliparkoló

2008.08.27. 16:11 nemnemhanem

Az alábbi sorozatot rambo töltötte fel a hanem.hu-ra, és sikerült két fontos problémára is megoldást találnia. A mindent ellepő kutyapiszok ellen a tudatos kutyatartás és a kutyatoalettek elhelyezése nyújt jó megoldást. Ami azt illeti, a kutyatoalett homokjából a kutyapiszkot áthelyezni a szemetesbe nagyjából ugyanaz, mint az angolvécé lehúzása. A fotó tanúsága szerint e téren még egy keveset tudunk fejlődni, de az irány mindenképpen bizakodásra ad okot! Még több kutyatoalettet a városba! :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Ő Rozi, hanem matricával. :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Egy igazi városi bringás tudja, hogy a bicikli lekötése nem mindig olyan sima ügy. Rendszerint egy oszlophoz, vagy valami korláthoz szoktuk leláncolni kerékpárunkat, ami nem mindig túl kényelmes dolog, és a gyalogosok is szívhatnak miatta. Igenis közlekedési eszközről van szó, ezért szükség van igazi parkolókra. Szerencsére egyre több ilyet látunk a városban, mostanában építették őket, hála a biciklis mozgalmak állhatatosságának. Nem hiába van minden évben Critical Mass! :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 A következő képen egy kávézó oldalán elhelyezett miniparkoló látható, ami arra való, hogy hozzákösd a kerékpárodat. Szükségmegoldás, mivel kicsi és a vékony járdáról foglalja a helyet, de addig mindenképpen jó lesz amíg nem épít az önkormányzat ide is normális bringaparkolót. Sok-sok biciklinek sok-sok parkolót! :)

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://nemnemhanem.blog.hu/api/trackback/id/tr51636260

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lolka 2008.08.28. 10:55:59

Végre tudom mik ezek a matricák. :) Sajnos nincs nyomtatóm, hogy gyártsak magamnak.

asito majom · http://mr.monkeypresso.com 2008.08.28. 11:51:07

szuper akciok, finomak, stilusosak. Gratulalok!!!
süti beállítások módosítása